Jag har blivit utvald till att vara testpilot för Arla smaksatt Kesella - smakerna Hallon och Rabarber :)
Ska bli spännande att provsmaka och kanske hitta något sätt att få in kesella i bakandet :)
Här kommer ett middagstips... Lätt att göra, gott att äta :)
Kycklinggratäng med ris - 200°C - 20-30 min - 8 port
6 dl ris
800 g kycklingfilé
2 msk smör
300 g zucchini
2 påsar Café de Paris-sås
2 dl lätt créme fraiche
4 dl vatten
salt och peppar
Koka riset. Täck botten på en ugnsfast form med riset. Dela filén i bitar och bryn i smör. Krydda med salt och peppar. Slanta och stek zucchinin gyllenbrun. Lägg kycklingen och zucchinin i formen. Blanda påsarna med sås med vatten och fraiche i en kastrull, låt koka upp. Häll såsen i formen - grädda i ugnen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar