Då är jag igång med att baka Fudge Brownies som också ska hit
Detta recept räcker till 2 pajformar av aluminium, om man inte vill använda en långpanna...
Enjoy!
Fudge Brownies - 175°C - 10-14 min
175 g smör
3 dl strösocker
1,5 dl kakao
0,5 dl ljus sirap
1 nypa salt
3 ägg
2,5 dl vetemjöl
150 g valnötter
Glasyr:
2,5 dl vispgrädde
200 g mörk choklad, gärna 70%
1 tsk smör
Sätt ugnen på 175 C
Smörj och bröa en långpanna 30x40 cm, eller lägg i ett bakplåtspapper
Vispa smör och socker poröst.
Blanda i kakao, sirap och salt.
Rör i ett ägg i taget och vänd ner mjöl och nötter i smeten.
Grädda kakan mitt i ugnen 10-14 minuter, den ska vara lite kladdig när du tar ut den.
Låt kakan svalna.
Koka upp grädden och ta bort kastrullen från värmen.
Hacka chokladen och rör ner den och smöret i den varma grädden.
Bred glasyren över kakan, låt stelna och skär sedan i rutor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar