Lyckas Med Mat

Lyckas Med Mat
Lyckas med mat

onsdag 27 mars 2013

Easter Treats - Påskgodis :)


Coconut Easter Egg Candies


Here's what I used [makes about 55-60 eggs ]:

1/4 cup (half a stick) unsalted softened butter
4 oz softened cream cheese
4 cups powdered sugar
pinch of salt
3 1/4 cups unsweetened coconut
3 teaspoons pure vanilla extract

Start by spreading the coconut on a baking sheet to toast. 5 minutes at 375 F should do it. 
Don't let it go for too long- you just want to dry it out a little, not burn it. 

Mix everything together, starting with the butter and cream cheese,
then slowly adding the sugar and coconut. 

Dig out your sugar sprinkles and get ready to roll!

                                                     1: Scoop 2: Shape 3: Roll 4: Done!

Påskgodis med smak av kokos
55-60 stycken

55 g rumsvarmt smör
115 g rumsvarm philadelphiaost
500-600 g florsocker
7 dl kokosflingor
3 tsk vaniljextrakt

Börja med att hälla ut kokosen på en plåt och sätt in i ugnen, ca 5 minuter på 190-200 grader c
De ska inte brännas/rostas utan detta är för att torka ut dem lite

Blanda ihop allt, börja med smör och ost, tillsätt sedan extrakt, florsocker och kokos allt eftersom

Rensa dina gömmor på strössel (gärna glittervarianten) och förbered dig för lite monotont arbete :)

"Se bild ovan"





Recept och bilder från http://bakedwithloveandbutter.blogspot.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar