Coconut Easter Egg Candies
Here's what I used [makes about 55-60 eggs ]:
1/4 cup (half a stick) unsalted softened butter
4 oz softened cream cheese
4 cups powdered sugar
pinch of salt
3 1/4 cups unsweetened coconut
3 teaspoons pure vanilla extract
Start by spreading the coconut on a baking sheet to toast. 5 minutes at 375 F should do it.
Don't let it go for too long- you just want to dry it out a little, not burn it.
Mix everything together, starting with the butter and cream cheese,
then slowly adding the sugar and coconut.
Dig out your sugar sprinkles and get ready to roll!
1: Scoop 2: Shape 3: Roll 4: Done!
Påskgodis med smak av kokos
55-60 stycken
55 g rumsvarmt smör
115 g rumsvarm philadelphiaost
500-600 g florsocker
7 dl kokosflingor
3 tsk vaniljextrakt
Börja med att hälla ut kokosen på en plåt och sätt in i ugnen, ca 5 minuter på 190-200 grader c
De ska inte brännas/rostas utan detta är för att torka ut dem lite
Blanda ihop allt, börja med smör och ost, tillsätt sedan extrakt, florsocker och kokos allt eftersom
Rensa dina gömmor på strössel (gärna glittervarianten) och förbered dig för lite monotont arbete :)
"Se bild ovan"
Recept och bilder från http://bakedwithloveandbutter.blogspot.se/
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar