Tillagning
Mjuk pepparkaka saftig och kryddig. Apelsin kompletterar de klassiska pepparkakskryddorna i denna mjuka pepparkaka.
1 Smält smöret och låt det svalna.
2 Vispa ägg och socker luftigt.
3 Tillsätt smöret, grädden, apelsinskalet och apelsinsaften.
4 Blanda ner mjölet, kryddorna och bakpulvret. Rör till en slät smet.
5 Smöra och bröa en rund form. Häll smeten i formen och grädda i ugn, 175 grader, i cirka 40 minuter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhF3hrIysSdigkn4WWj8e-7Q0tlc1jMKeqPlD3lWNc9ZeNZHkbst0fc-HSmwnu-7PsBeexv_vuBVELzrjlI0ad3e9iExkt4w7Xtr0iUNTyssEBf-_Ii7DvtrAbjfTYzagSNuMk0fbMiMvHq/s320/recept.9035.460x345.jpg) |
Lägg till bildtext |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar